Introductie

“Nauwkeurig en gedreven”

Organisatie

Wandelen. De hond uitlaten. Spelen. Inparkeren. Fietsen. Een blokje om. Doorrijden. Uitrusten….. Bij Struyk Verwo Infra staan wij elke dag stil bij wat we in Nederland allemaal doen op straat. Daarom zijn wij al jaren marktleider in publieke bestrating. En we denken niet alleen na over passende oplossingen maar doen dit steeds vaker heel erg duurzaam. Zo hebben wij het inmiddels mogelijk gemaakt om beton al 100% circulair toe te passen. Een kwestie van er vroeg aan beginnen en de ontwikkeling volhouden. Als stille kracht zijn wij overal aanwezig en dragen wij bij aan de uitstraling, veiligheid, mobiliteit en klimaatbestendigheid van de omgeving waarin wij wonen, werken en ons verplaatsen. Wij zijn straatbepalend. En daar zijn we hartstikke trots op.

Maar ‘Straatbepalend’, hoe word je dat? Met de juiste mensen, is onze ervaring. Het mooie is, alle collega’s bij Struyk Verwo Infra maken dit samen mogelijk. Wáár je in Nederland ook naar buiten stapt, grote kans dat de bestrating onder je voeten van Struyk Verwo Infra is.

De organisatie telt circa 400 medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is op één van de 7 productielocaties in Nederland. Op het hoofdkantoor in Utrecht werken collega’s van de afdelingen verkoop, logistiek, administratie en HR. Voor onze productielocatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker.

Functie

Wat doe jij?

De kwaliteit controleren van de grond- en hulpstoffen, de mengselsamenstellingen en gereed product. Dit doe je door middel van kwaliteitsmetingen en het verbeteren van processen. Dat is de rode draad van het takenpakket. Jij weet als geen ander dat de voorgeschreven en gestelde kwaliteitsnormen, zowel intern als extern, een van de succesfactoren is om het kwaliteitsniveau op peil te houden. Verder:

 • Binnen het kwaliteitsteam lopen diverse onderzoeksprojecten waar jij aan gaat deelnemen.
 • Jouw hart voor kwaliteit op topniveau gaat harder kloppen van uitdagingen, want die ga jij natuurlijk als leergierige kwaliteitsmedewerker niet uit de weg.
 • Jij bent benaderbaar voor collega’s om samen zorg te dragen voor de optimale kwaliteit van onze betonproducten, samen kennis te delen en het gemeenschappelijke doel te waarborgen.
 • Jij bent verantwoordelijk voor een aantal specifieke taken binnen de resultaatgebieden kwaliteitscontrole, kwaliteitsverbetering en onderzoek & ontwikkeling.
 • Verder bestel jij de grondstoffen, verzorg je de monsters en de kalibraties én begeleid je de audit-inspecteur tijdens zijn bezoek.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Kennis van Office 365 en kalibratie.
 • De motivatie en bereidheid om de opleiding betontechnoloog te volgen.
 • Nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken.
 • Jij beheerst de Nederlandse én Engelse taal.

Aanbod

Wat krijg je van ons

Een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een organisatie die onbetwist marktleider is in haar segment. Een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid bij een grote, internationale en beursgenoteerde onderneming met een gezonde expansiedrift en continu oog voor innovatie, verbetering en ontwikkeling.

 • Een goed salaris, tussen de € 2463 – €3332 bruto per maand, afgestemd op je achtergrond en ervaring. 
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, zodat je werk-privébalans goed op elkaar is afgestemd.
 • 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Financiële voordelen zoals deelname aan FiscFree, een regeling met betrekking tot je pensioen en andere fiscaal aantrekkelijke regelingen.

Sollicitatie

Interesse?

Heb je interesse of wellicht vragen over de functie? Neem dan contact op met Shirley Peperkamp via 06-24737011. Wil je solliciteren? Druk dan op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie per mail naar shirley@experiaservices.com.