Opdrachtgevers

“Great vision without great people is irrelevant.”
Jim Collins
“Time spent on hiring is time well spent.”
Robert Half
“If you find someone who’s great, don’t wait until there’s a job opening.”

U bent opdrachtgever

…en op zoek naar een specialistische partner om uw openstaande positie(s) in te vullen.

eXperia Services is gespecialiseerd in het werven van startende en ervaren specialisten binnen diverse vakgebieden.

We bieden kwaliteit door eenvoudigweg onze afspraken na te komen. We werken snel, persoonlijk en bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding. Door onderscheidend vermogen en kwaliteitsgericht te werk te gaan willen wij de beste wervingsspecialisten zijn voor onze opdrachtgevers en vertrouwen wij op een langdurige relatie.

U stelt zelf uw wensenpakket samen door middel van een aantal bouwstenen. Zo kunnen we samen bekijken waar uw behoefte ligt en kunnen we hier direct flexibel op inspelen.

Werving; Na een uitgebreide intake (her)schrijven wij een goed opgestelde, informatieve advertentie; geoptimaliseerd voor sociale media en zoekmachines. Deze plaatsen we op onze website en plaatsen deze eventueel op met u overeengekomen media. U ontvangt vooraf een uitgebreid mediavoorstel met een onderbouwing van onze keuzes. Daarna monitoren we de binnen gekomen reacties, kandidaten die niet aansluiten wijzen we op een persoonlijke manier af en passende kandidaten bellen we op om te bepalen of zij aan uw eisen en wensen voldoen.


Sourcing & Search; Wij searchen naar de beste kandidaten en vinden deze ook. De beste kandidaten hebben vaak al een baan en zijn hooguit latent op zoek. Wij zijn er in gespecialiseerd om met deze kandidaten in contact te komen; middels slimme zoekmethoden en omdat wij heel veel tijd besteden aan zoeken. Dit doen wij middels social media, in jobboards en in diverse netwerken. Door proactief te zoeken bepalen wij met wie we in gesprek gaan en zijn we niet afhankelijk van de reacties van kandidaten.


Recruitment; Een combinatie van de twee bovenstaande diensten.

Kernwaarden hierbij zijn professionaliteit, zorgvuldigheid, waardering, betrokkenheid, loyaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Door ons geavanceerde recruitment software systeem, zijn wij in staat om uw vacatures via diverse kanalen prominent in beeld te brengen bij potentiële werknemers. Bovendien zijn wij in staat ons hele recruitment proces te structureren en transparant te houden.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

eXperia Services

worX for you!

Mijn focus ligt op het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek… de speld in de hooiberg!