Over ons

“Great vision without great people is irrelevant.”
Jim Collins
“Time spent on hiring is time well spent.”
Robert Half
“If you find someone who’s great, don’t wait until there’s a job opening.”

Over eXperia Services

 

Als sourcer of recruiter moet je steeds creatiever worden. Of beter gezegd, mag je steeds creatiever worden. In verschillende industrieën heerst extreme schaarste en is het vinden van de perfecte kandidaat een enorme uitdaging. Dit geldt ook voor veelvoorkomende functies.

 

Daarom is een andere aanpak nodig, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar kandidaten die op papier misschien niet meteen een match lijken, maar in de praktijk als geen ander successen behalen.

 

eXperia Services is gespecialiseerd in de werving van professionals voor vaste posities van starters tot en met managementniveau. Wij besteden veel tijd en energie om de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever te vinden. Dat betekent onder meer dat er uitvoerige gesprekken worden gevoerd met zowel de opdrachtgever als kandidaat. Alle partijen moeten het gevoel krijgen dat dit de perfecte match is.

 

 

Wie ben ik:

In 2006 kwam ik in dienst bij Mercuri Urval, een internationaal management adviesbureau. Ik begon hier als Office Manager en groeide door naar de functie van Sourcing Consultant/Recruiter. In deze tijd heb ik mij gespecialiseerd in werving, search & source en recruitment. Na bijna 15 jaar bij Mercuri Urval kreeg ik de kans om mijn eigen onderneming te starten.

Van nature ben ik erg nieuwsgierig en proactief ingesteld. Ik bijt mij vast in een opdracht en laat pas los als ik weet dat ik er alles heb uitgehaald. Door middel van het persoonlijke contact, de oprechte interesse en het besteden van veel tijd en energie in het vinden van de juiste match, ben ik ervan overtuigd met mijn concept onderscheidend te zijn in deze markt.


Heb je vragen, ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière of wellicht heb je interesse in een vacature?

Neem contact met mij op!


Shirley Peperkamp

Telefoonnummer: +31 (0)6 24737011
E-mail: shirley@experiaservices.com