Introductie

“Mensgerichte manager voor locatie Westervoort”

Organisatie

Wandelen. De hond uitlaten. Spelen. Inparkeren. Fietsen. Een blokje om. Doorrijden. Uitrusten….. Bij Struyk Verwo Infra staan wij elke dag stil bij wat we in Nederland allemaal doen op straat. Daarom zijn wij al jaren marktleider in publieke bestrating. En we denken niet alleen na over passende oplossingen maar doen dit steeds vaker heel erg duurzaam. Zo hebben wij het inmiddels mogelijk gemaakt om beton al 100% circulair toe te passen. Een kwestie van er vroeg aan beginnen en de ontwikkeling volhouden. Als stille kracht zijn wij overal aanwezig en dragen wij bij aan de uitstraling, veiligheid, mobiliteit en klimaatbestendigheid van de omgeving waarin wij wonen, werken en ons verplaatsen. Wij zijn straatbepalend. En daar zijn we hartstikke trots op.

Maar ‘Straatbepalend’, hoe word je dat? Met de juiste mensen, is onze ervaring. Het mooie is, alle collega’s bij Struyk Verwo Infra maken dit samen mogelijk. Wáár je in Nederland ook naar buiten stapt, grote kans dat de bestrating onder je voeten van Struyk Verwo Infra is.

De organisatie telt circa 400 medewerkers, waarvan het merendeel werkzaam is op één van de 7 productielocaties in Nederland. Op het hoofdkantoor in Utrecht werken collega’s van de afdelingen verkoop, logistiek, administratie en HR. Voor onze productielocatie in Westervoort gaan wij op zoek naar een Plantmanager.

Functie

Jij bent eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze locatie te Westervoort en stuurt ongeveer 30 medewerkers aan. En dat zijn mensen met veel ervaring, die elkaar door en door kennen en trots zijn op de producten die ze maken. Want de prefab elementen van Westervoort zijn esthetisch hoogwaardig en uniek in hun soort. Echt straatbepalend dus.

 • Jij bent als plantmanager in staat om de vele unieke, custom made prefab elementen procesmatig goed door je plant heen te leiden en hebt zicht op verbeteringen van deze logistieke stroom.
 • Vanaf het moment van werkvoorbereiding, het plannen en het bestellen van materialen tot aan het organiseren van de personeelsplanning, jij doorziet het proces en weet dit als geen ander waar nodig te stroomlijnen.
 • Met de aanwezige ervaring in combinatie met duidelijke afspraken zorg je dat het team effectief samenwerkt, met oog voor de gezamenlijke oplossing.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou

 • Hbo werk- en denk niveau en projectmatig sterk.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een productie omgeving (bij voorkeur in de projectmatige maak industrie).
 • Je bent een bewezen teambuilder die schakelt tussen diverse mensen en diverse belangen.
 • Kennis van SAP en onderhoudssysteem ultimo is een pré.

Aanbod

Wat krijg je van ons

Een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een organisatie die onbetwist marktleider is in haar segment. Een baan met veel vrijheid én verantwoordelijkheid bij een grote, internationale en beursgenoteerde onderneming met een gezonde expansiedrift en continu oog voor innovatie, verbetering en ontwikkeling. 

 • Een goed salaris, tussen de € 5500 en € 6000 per maand, afgestemd op je achtergrond en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen, zodat je werk-privébalans goed op elkaar is afgestemd.
 • 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand.
 • Tantième.
 • Laptop en mobiele telefoon.
 • Financiële voordelen zoals deelname aan FiscFree, een regeling met betrekking tot je pensioen en andere fiscaal aantrekkelijke regelingen.

Sollicitatie

Interesse? Heb je interesse of wellicht vragen over de functie? Neem dan contact op met Shirley Peperkamp via 06-24737011. Wil je solliciteren? Druk dan op de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie per mail naar shirley@experiaservices.com.