Introductie

Ben je geïnteresseerd in het verbinden van de meest getalenteerde specialisten met de meest uitdagende organisaties ter wereld? Dan heeft SThree je veel te bieden! Je werkt binnen een divers en florerend internationaal team waar successen worden gevierd en kansen eindeloos zijn. Geen ervaring in recruitment? Geen zorgen! We leiden je op via onze SThree Academy.

Organisatie

Ons bedrijf: Elevate expertise. Energise progress. SThree is dé wereldwijde staffing partner gespecialiseerd in de STEM-sector (Science, Technology, Engineering & Mathematics). Wij verbinden veelgevraagde specialisten met dynamische organisaties in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Een plek vol energie, aangedreven door mensen met passie. Dit is jouw plek, waar je het maximale uit je potentieel kan halen binnen een bedrijf dat zich voortdurend ontwikkelt en uitbreidt. “Spark your possibilities, feel the buzz and add your energy.” Door vakspecialisten samen te brengen ontwikkelen we expertise en stimuleren we vooruitgang voor iedereen. Dat is hoe wij aan de toekomst bouwen. Onze teams komen op de meeste dagen samen op de Zuidas in het centrum van Amsterdam. De rest van de week ben je onderweg, werk je soms vanuit huis of werk je op een locatie naar keus. Je rapporteert rechtstreeks aan onze managers en werkt nauw samen met zowel je regionale collega’s als je wereldwijde collega’s.

Functie

Wat ga je doen? 

 • Als Associate Recruitment Consultant help je professionals bij het ontwikkelen van hun carrière en klanten bij het ontwikkelen van hun projecten.
 • Je brengt de wensen van onze klanten in kaart (sales) en gaat op zoek naar geschikte kandidaten (recruitment), zowel binnen als buiten onze database.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen, beheren en uitbreiden van je eigen portefeuille van klanten en kandidaten, welke uitsluitend zijn gericht op talenten in de STEM-sector (Science, Technology, Engineering & Mathematics).
 • Je werft en selecteert kandidaten via verschillende kanalen, voert telefonische en face-to-face sollicitatiegesprekken op verschillende locaties en onderhandelt over het salaris met zowel de kandidaat als de klant. Natuurlijk doe je dit niet alleen.
 • Wij begeleiden en trainen je tijdens het traject!

Functie-eisen

Jouw talenten

Net als SThree en al haar merken, ben jij van nature energiek, gedreven en niet bang om zelf het initiatief te nemen. Je bent een ambitieuze en enthousiaste professional en vind het geweldig om getalenteerde specialisten met ’s werelds spannendste bedrijven te verbinden.

 • Aanpakker: je hebt een commerciële mindset en geniet van een competitieve omgeving.
 • Relatiebouwer: je bouwt proactief aan relaties – lokaal en wereldwijd.
 • Sterke communicator: je bent een spontane netwerker die uitblinkt in het Nederlands.
 • Ervaring: geen ervaring met recruitment vereist. We leiden je op via onze SThree Academy!
 • Opleiding: je hebt een relevante Hbo- of Wo-studie afgerond of werkt en denkt op een vergelijkbaar niveau.
 • Is ondernemen jouw ding? Hier kun jij ondernemen binnen een gevestigde corporate.

Aanbod

Wat krijg jij van ons:

 • Onbeperkte bonusregeling en een competitief startsalaris vanaf € 2.700 per maand.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een laptop, een mobiele telefoon, 5 betaalde vrijwilligersdagen en een goede pensioenregeling. Ben je jarig? Tijd om het te vieren! Je krijgt een vrije dag.
 • Hybride werken: combineer het werken op kantoor met werken vanuit huis.
 • Een dynamische werkomgeving met leuke collega’s, geweldige borrels, spectaculaire evenementen en avontuurlijke reizen.
 • Eindeloze mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen en door te groeien tot business manager of principal consultant.

Sollicitatie

Spark new possibilities

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Shirley Peperkamp op 06-24737011 of klik direct op de knop solliciteren. Dan bellen wij jou! Liever mailen? shirley@experiaservices.com

Benieuwd naar de cultuur en mensen binnen SThree? Volg @sthreenl op Instagram!